Loading...
El Pulvinar 2017-07-11T15:24:11+00:00

ENTRANTS

CALAMARS A LA PLANTXA

PATATES DEL XEF AMB SALSA PICANT

CROQUETES DE BACALLÀ AMB ROMESCO

CROQUETES DE BOLETS

ANXOVES SOBRE COULISE DE TOMÀQUET

CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC

MUSCLOS AL VAPOR AMB AROMA DE CÍTRICS

FARCELLET DE PERNIL AMB VARIAT DE FORMATGES

GASPATXO

MIL FULLS DE TOMÀQUET I MOZZARELA

CARPACCIO DE VEDELLA BRUNA ECOLÒGICA DE LA VALL DE BOI AMB OLI D’ALFÀBREGA I FORMATGE PARMESÀ

AMANIDES

CAPRITXOSA. UNA MIQUETA DE VERD I TONYINA

FORMATGE. ENCIAM, POMA, CONFITURA DE PEBROT, PARMESÀ I FORMATGE DE CABRA GRATINAT

POLLASTRE. ENCIAM, POLLASTRE AROMATITZAT, POMA, SALSA TÀRTARA I OU

TOMÀQUETS. ENCIAM, TOMÀQUETS CONFITATS, CEBA, MOZZARELA I VINAGRETA D’OLIVADA

ESPINACS. BROTS TENDRES D’ESPINACS, FORMATGE FRESC, XAMPINYONS AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS I ALL

PASTA

ESPAGUETIS

MACARRONS RIGATE

TALLARINES DE PASTA FRESCA A L’OU FETA A CASA

TALLARINES NEGRES DE PASTA FRESCA A L’OU FETA A CASA

RAVIOLIS DE PASTA FRESCA FETS A CASAFARCITS DE CARN DE BOU

RAVIOLIS DE PASTA FRESCA FETS A CASA FARCITS D’ESPINACHS

SALSES

BOLONYESA / PESTO / ALFÀBREGA, DAUS DE TOMÀQUET I UN PUNT D’ALL / FORMATGES I FRUITS SECS / ALMADRAVA TONYINA, OLIVES NEGRES I TOMÀQUETS / CARBONARA I XAMPINYONS / LA NOSTRA ARRABIATA (ROMESCO PICANT) / VERDURETES SALTEJADES AMB UN PUNT DE SOJA

GRATINATS

LASSANYA DE CARN

MIXTE DE LASSANYES

CANELONS

LASSANYA VERDA

AUBERGÍNIES FARCIDES

PIZZES DE SEMPRE

MOZZARELLA

PERNIL. AMB PERNIL DOLÇ

CANSALADA. AMB PERNIL DOLÇ I CANSALADA

ROMANA. AMB PERNIL DOLÇ I TONYINA

DEL NORD. AMB TONYINA I CEBA

TROPICAL. PERNIL DOLÇ, TONYINA I PINYA

MARINERA. SALMÓ, GAMBETES, MUSCLOS I ROMESCO

XAMPINYONS. AMB XAMPINYONS FRESCOS

CAPRITXOSA. PERNIL DOLÇ, XAMPINYONS I PEBROTS

FORMATGES. QUATRE FORMATGES

QUATRE ESTACIONS. PERNIL DOLÇ, XAMPINYONS I CORS DE CARXOFA

PIZZES DE LA CASA

PULVINAR. AUBERGÍNIES, XAMPINYONS I PARMESÀ

CANTÀBRICA. ANXOVA I DAUS DE TOMÀQUET

GORGONSOLA. FORMATGE GORGONSOLA I RÚCOLA FRESCA

XORIÇO. AMB XORIÇO IBÈRIC I DÀTIL

CANETTI. POLLASTRE, PERNIL DOLÇ, CEBA I OU

VEGETARIANA. AMB VERDURES

SERRANA. PERNIL SALAT, POMA, TOMÀQUETS I PARMESÀ

DE TARRAGONA. BACALLÀ, ROMESCO, PEBROTS I ALLS TENDRES

CATALANA. ESCALIVADA I LLONGANISSA

CALZONE PICANT. PERNIL DOLÇ, TONYINA, PEBROTS, CEBA, OU I PICANT

CARNS

DAUS DE VEDELLA BRUNA ECOLÒGICA DE LA VALL DE BOI AMB RUCOLA I PARMESÀ

MITJANA DE VEDELLA BRUNA ECOLÒGICA DE LA VALL DE BOI AMB GUARNICIÓ DE TEMPORADA 500 / 700 GR

CONILL CONFITAT AMB HERBES I XERÈS

FILET DE PORC AMB SALSA DE XAMPINYONS

ANYELL DE LLET A LA GRAELLA

POLLASTRE EN BARBACOA

PEIX

ORADA A LA GRAELLA

TURBOT AL FORN DE BRASA

SALMÓ AMB SALSA DE PORROS I TÒFONA

BACALLÀ A LA MUSSELINA D’ALLS I PEBROTS

SÈPIA A LA PLANXA AMB ROMESCO

VINS

Tenim una extensa carta de vins de la terra, les millors D.O. del territori.

D.O. TARRAGONA
D.O. MONTSANT
D.O. COSTERS DEL SEGRE
D.O. CONCA DE BARBERÀ
D.O. PRIORAT
D.O. CATALUNYA
D.O. RIOJA
D.O. CASTILLA LA MANCHA
D.O. BIERZO
D.O. RIBERA DE DUERO
D.O. MANCHUELA
D.O. YECLA

RESERVES

PREGUNTA PEL NOSTRE ESPAI PER GRUPS DINS LA ROCA.

ON ESTEM